SRBINA NIKO NEĆE: Sergej Milinković Savić na popustu, ali...

Novosti online

05. 07. 2023. u 08:13

GODINAMA se govori o odlasku Sergeja Milinkovića Savića iz Lacija. Nema kluba koji nije bacao udicu Laciju, ali Klaudio Lolito nikada nije hteo da ga pusti ispod 100 miliona evra obeštećenja. I žestoko je pogrešio.

СРБИНА НИКО НЕЋЕ: Сергеј Милинковић Савић на попусту, али...

FOTO: Profimedia

Srbinu za godinu dana ističe ugovor sa Rimljanima, cena je skroz umanjena, ali kupaca nema, mirno je u Laciju kao nijednu godinu pre kada je Sergej u pitanju. Sada je sve izvesnije da će stariji brat Milinković Savić ostati u prestonici Italije. 

Ne samo da će i narednih godinu dana provesti u Rimu, nego poslednje informacije iz Italije govore da bi mogao da produži ugovor sa njima, čime bi se potpuno zacementirao u ovom klubu na duže staze.

Sve to ide kao posledica toga da je Milan krenuo po Tijana Rajndersa, da je Juventus produžio ugovor sa Adrijenom Rabioom i ne planira velika ulaganja ovog leta s obzirom na to da ne igraju u UEFA takmičenjima, odnosno Inter je obezbedio dolazak italijanskog reprezentativca Davidea Fratezija iz Sasuola.

Tako se čini da dižu ruke od Sergeja za čije usluge je Lacio tražio sada "samo" 40 miliona evra, verovatno bi pristali i na 30% manje, međutim ponude nema i pitanje je da li će je uopšte biti i zbog toga se priča o nastavku saradnje. Ponovo će SMS tako igrati Ligu šampiona sa "orlovima", i generalno se lepo oseća u klubu u kome je od 2015. godine.

Sergej je odigrao skoro 350 utakmica za Lacio i na njima je zabeležio 69 golova i 59 asistencija, dok je povremeno nosio i kapitensku traku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!