CRNO-BELI DRES UMESTO ZVEZDINOG: Milan Borjan promovisan u novom klubu

Novosti online

04. 07. 2023. u 22:42

Kapiten fudbalske reprezentacije Kanade Milan Borjan, promovisan je danas kao novi član Slovana iz Bratislave, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

ЦРНО-БЕЛИ ДРЕС УМЕСТО ЗВЕЗДИНОГ: Милан Борјан промовисан у новом клубу

Foto: Printskrin/TV Pink

Borjan (36) je u Slovan došao na jednogodišnju pozajmicu iz Crvene zvezde, koju je napustio pošto je novi trener Barak Bahar poručio da ne računa na njega. 


Izvršni direktor Slovana Ivan Kmotrik mlađi nije na promociji krio zadovoljstvo zbog dolaska kapitena Kanade.


"Borjan je od prvog trenutka bio jasan izbor za nas da pojačamo poziciju golmana. Učinio sam sve da se sa njim dogovorimo. On je golman sa velikim iskustvom na klupskom i reprezentativnom nivou. Upravo je to ono što nam je trenutno potrebno - mir i sigurnost za našu poslednju liniju. Verujem da ćemo upravo to naći kod Borjana, koji nam dolazi na jednogodišnju pozajmicu. Njegov dolazak takođe predstavlja veliku korist za našeg golmana Martina Trnovskog, koji pored njega može ponovo da pređe na viši nivo", rekao je Kmotrik.


Milan Borjan je na promociju u Slovan stigao direktno sa Gold kupa, gde je branio na prva dva meča, ali je zatim napustio ekipu zbog povrede, kako je ranije danas saopštio Fudbalski savez Kanade.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)