TRENER ZVEZDE U NEVERICI ZBOG "DELIJA": Trijumf nad Zenitom usred Rusije imao i svoju "pozadinu"

Novosti online

04. 07. 2023. u 21:13

Crvena zvezda je pobedom započela svoj pohod ka trofeju "Premijer kupa" u Rusiji, a trijumf nad ruskim šampionom Zenitom obradovao je stratega crveno-belih Baraka Bahara.

ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ У НЕВЕРИЦИ ЗБОГ ДЕЛИЈА: Тријумф над Зенитом усред Русије имао и своју позадину

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Zvezda je u vrlo uzbudljivom meču prekinula "crnu seriju" protiv Zenita, i to usred Sankt Peterburga, posle čega je izraelski stručnjak ovako započeo svoju analizu:

- Drago mi je zbog pobede protiv snažnog tima, na velelepnom stadionu. Drago mi je i zbog igrača, koji su tek nedavno počeli s treninzima posle letnje pauze. Bilo je dobrih stvari, bilo i loših, ali svidelo mi se ponašanje igrača - rekao je strateg Zvezde.

Na pitanje da li je zadao cilj igračima da osvoje turnir, ili je nešto drugo misija, odgovorio je ovako:

- Misija je da prenesemo u mečeve ono što vežbamo na trenizima. Presing, napad sa velikim brojem igrača... Eto, recimo, kako smo to radili i kako smo gol i dali u prvom poluvremenu. Naravno, možemo mi to i bolje, radimo na tome. Ali, ujedno, uvek se radujemo pobedama i, ako je moguće, da osvojimo i ovaj turnir - rekao je Bahar.

Upitan je i da prokomentariše najopasnije igrače oba tima, pa dok je za Zenit rekao da je satkan od mnogo kvalitetnih pojedinaca i da su svi bili opasni, o sopstvenoj ekipi je izjavio sledeće:

- Ne volim da pričam pojedinačno o igračima, već o kolektivu. I kada je dobro i kada je loše. Svideo mi se duh ekipe, a šta pojedinačno neki igrač treba da čuje, to će i čuti od mene nasamo. 

Bio je oduševljen i "delijama":

- Naši navijači su došli baš izdaleka! Bili su u manjini, ali smo ih čuli i bilo je lepo videti ih. A bilo je i lepo obradovati ih pobedom - zaključio je Barak Bahar.

Posle meča sa Zenitom, Crvenu zvezdu očekuju i dueli sa Nefčijem (8. jul) i Fenerbahčeom (12. jul).

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)