NOVI ODLAZAK IZ PARTIZANA: Vujačić napustio crno-bele, evo koliko će klub zaraditi

Tanjug

30. 06. 2023. u 11:18

CRNOGORSKI fudbaler Igor Vujačić napustio je Partizan i postao novi igrač Rubina iz Kazanja, objavili su crno-beli na zvaničnom sajtu.

НОВИ ОДЛАЗАК ИЗ ПАРТИЗАНА: Вујачић напустио црно-беле, ево колико ће клуб зарадити

FOTO: FK Partizan

Ruski klub je ekipi iz Humske platio obeštećenje od milion evra za štopera koji je bio standardan u poslednjih nekoliko sezona.

Vujačić, koji je među crno-bele došao 1. jula 2019. godine, oprostio se od svojih saigrača sa kojima je odigrao 129 utakmica, upisao 11 golova i šest asistencija.

- Nije lako, u Partizanu sam stekao dosta prijatelja, ali moram da idem dalje, napravio sam korak u svojoj karijeri. Nadam se da sam se, na neki način, odužio Partizanu, što mi je dao šansu da igram u ovako velikom klubu - istakao je Vujačić.

Dodaje da je mnogo napredovao od kada je došao u Beograd.

- Kada sam došao, prvih pola godine nije bilo dobro za mene, ali nakon toga se sve poklopilo. Uvek sam se trudio da dam sve od sebe, sav svoj maksimum i na treningu i na utakmicama. Srećan sam, i smatram da čiste i mirne duše nastavljam dalje. Ostala je većina igrača, koja je igrala i prošle sezone. Mislim da su izvukli pouku, i da ne bi trebalo da im se dešava ono što se dešavalo prethodne sezone. Novi je početak i želim im puno sreće, da izbegnu povrede, a pobede će sigurno doći - zaključio je Vujačić.

Podsetimo, "parni valjak" su do sada napustili Rikardo Gomeš, Hamidu Traore, Andres Kolorado, Milan Lukač, Slobodan Urošević i Ljubomir Fejsa, dok su u klub stigli Nikola Antić, Aleksandar Šćekić i Aleksandar Jovanović.

BONUS VIDEO: DULjAJ: Ako postoji moja odgovornost, spreman sam da je prihvatim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)