ODUŠEVIO JE SVET! Skupili Ronaldo i Ronaldinjo nestvarnu ekipu za fudbal, ali je na terenu potez dana izvela - TikTok zvezda! (VIDEO)

Novosti online

25. 06. 2023. u 21:05

Revijalna fudbalska utakmica, organizovana iz humanitarnih razloga, okupila je neke od najvećih zvezda fudbala 21. veka, ali je potez dana izveo mladić koji je zvezda društvenih mreža.

ОДУШЕВИО ЈЕ СВЕТ! Скупили Роналдо и Роналдињо нестварну екипу за фудбал, али је на терену потез дана извела - ТикТок звезда! (ВИДЕО)

Tviter / SC_ESPN

U meču timova koje su birali Ronaldinjo i Roberto Karlos igrali su istinski asovi.

Recimo, "pravi Ronaldo", Rivaldo, Kafu, Dibala, Nani, Klajvert, golman Igita, Valderama, Lukas Moura, Dida, Džej Džej Okoča...

... ali i pored njihovih bravura, publiku je najviše oduševio Kabi Lame.

Momak koji se proslavio na internetu snimajući kako neke obične stvari treba da se rade na krajnje jednostavne načine, umesto poenkad suludih pregleda "popularnih ličnosti", video je kako je obezbeđenje reagovalo kada je jedan navijač utrčao na teren.


Taj gledalac je pošto-poto hteo da mu dres potpiše njegov idol, Ronaldinjo, ali je uhvaćen pre nego što je do slavnog Brazilca stigao i izveden sa igrališa, razočaran.
A onda je Kabi Lame uzeo dres koji je taj momak bacio ka Ronaldinju, pa kada je uzeo autogram slavnog asa, otrčao brzo do navijača i, na njegovo a i oduševljenje celog stadiona - dao mu poklon koji će večno pamtiti:

Inače, ranije tokom meča Lame je mogao da se proslavi kada ga je Ronaldinjo izvrsno proigrao, ali je očajno "uštopovao" loptu...

... o čemu se opsle utakmice oglasio na sledeći način:

- Primio sam centaršut od Ronaldinja, i uhvatio ga licem.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!