RUS ŠOKIRAO SVE NA ZVEZDINIM PRIPREMAMA: Ovo niko nije očekivao na Zlatiboru

Novosti online

23. 06. 2023. u 21:20

FUDBALERI Crvene zvezde su i ovog jutra od 10 časova bili na terenu, spremni i orni da, uprkos vrućini koje ni Zlatibor na kome se nalaze nije bio pošteđen, zadovolje zahteve novog trenera Baraka Bahara. A jedan od igrača se naročito istakao.

РУС ШОКИРАО СВЕ НА ЗВЕЗДИНИМ ПРИПРЕМАМА: Ово нико није очекивао на Златибору

FOTO: FK Crvena zvezda

Evo kako je o tome izvestio sajt srpskog šampiona:

"Nisu se štedeli crveno-beli fudbaleri, uprkos tome što ih danas čeka i popodnevni trening. Rad je bio u dve grupe, prvu su činili stariji igrači, te su na samom početku mogli da se zagreju istrčavanjem krugova, a nakon toga su odradili vežbe zagrevanja pod budnim okom dela stručnog štaba zaduženog za kondiciju. Radili su na postavljenim strunjačama uz elastične trake, a spremali su se za trčanje i test izdržljivosti.
 
Nakon istrčanih deonica, usledio je čuveni bi-bi test, koji je karakterističan za početak priprema. Uz veliku podršku saigrača i sjajnu atmosferu, fantastični su u prvoj grupi bili Marko Stamenić i Aleks Vigo, dok je u drugoj prednjačio Jegor Prucev".

I tu priča o Zvezdinom Rusu postaje naročito zanimljiva. Jer...

"On je i po završetku testa ostao da stoji na nogama, što je retkost usled velikog napora koji test iziskuje, te su usledile šale da će stručni štab da ga ostavi na terenu do popodnevnog treninga, jer se nije ni oznojio". 

Podsetimo, 20-godišnji Jegor Igorevič Prucev je u Zvezdu stigao 11. avgusta 2022. kao član Sočija, u kome je odigrao samo jednu prvenstvenu utakmicu, ali se kalio u Tekstiščiku i Neftehimiku.

Igra na poziciji veznog fudbalera, visok je 181 cm i za njega je Zvezda već imala određene ponude, ali je rešila da talentovanog internacionalca zadrži u svojim redovima.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona