Dušan Vlahović nalazi se na izlaznim vratima kluba, saopštili su u italijanskom klubu, gde po svaku cenu žele da se reše Srbina.

BELGRADE

20.06.2023. 11:37

Kakav Real, Ateltiko, Arsenal ili Chelsi? Jeste nas sto ne znaci da je top napadac. Inace kada smo to mi imali nekog rasnok centarfora svetske klase. On je za Parmu i to je to.

Debilarijum

20.06.2023. 11:49

Vlahović je odličan igrač, svetske klase, ali problem je u njegovom stavu koji se nikom ne sviđa i onda mora da ispadne iz tima. Njega saigrači ignorišu i posledica toga je da nema dodavanja i ostaje odsečen. Vlahović mora da menja atitud ili za njega nigde neće biti mesta.

Radojko

20.06.2023. 12:46

Ja bih mogao da dam oko 200 eura ako je bas daj sta das da platim obestecenje Juventusu. Posle bih se snasao, nasao bih mu neki klub, smestaj I hrana obezbedjeni.I markica za prevoz.

JN

21.06.2023. 12:05

Samo da ode iz Juventusa, jeste naš ali daleko od tog da je dorastao nekom većem klubu. Precenjen toliko da ga niko neće, veliki klubovi traže kvalitet koji on nema a manji nemaju toliki novac. Ako ga neko i uzme napraviće istu grešku kao Juventus, platiće skupo a neće dobiti ništa. O ne igranju za reprezentaciju i ispadima na terenima ne treba govoriti. Čovek nabeđen da je novi fudbalski bog a Mitrović je za njega sila od fudbalera i čoveka. Ovaj je, blago rečeno, promašaj ili niš'korist.