DAJ ŠTA DAŠ ZA SRBINA: Juventus po svaku cenu želi da se reši Vlahovića, trampe ga za igrača iz Čempionšipa

Novosti online

20. 06. 2023. u 10:50

Dušan Vlahović nalazi se na izlaznim vratima kluba, saopštili su u italijanskom klubu, gde po svaku cenu žele da se reše Srbina.

ДАЈ ШТА ДАШ ЗА СРБИНА: Јувентус по сваку цену жели да се реши Влаховића, трампе га за играча из Чемпионшипа

FOTO: Tanjug/AP

Inače, Vlahović je prema pisanju inostranih medija na meti mnogih klubova - Bajerna iz Minhena, Atletiko Madrida, Real Madrida, Arsenala, Čelsija... Ali Srbin je obično plan B kod mnogih klubova, što stvara velike muke Juventusu, koji želi što pre da vidi Dušanu leđa.

Sada navodno Juventus razmatra da prihvati i neki vid trampe sa Čelsijem, ako u Torino dođe mladi Ćezare Kasadei. U pitanju je član drugog tima Čelsija, 20-godišnji vezni igrač koji je u London stigao prošlog leta iz Intera. 

On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Redingu, za koji je nastupao za prvi i drugi tim, a u Čempionšipu je kao prvotimac upisao 15 nastupa i dao jedan gol. 

Italijanski izvori čak prenose da će Juventus svakako krenuti po Kasadeija, koga smatraju igračem za budućnost i potencijalnim velikim pojačanjem za narednih nekoliko sezona.

Naravno, ukoliko Čelsi i pristane, to znači samo da će biti smanjeno obeštećenje za Vlahovića, za koga Juventus sada traži između 70 i 80 miliona evra, ali tolikih ponuda i dalje nema. 

Podsećanja radi, Dušan Vlahović je u Juventus stigao početkom 2022. godine iz Fiorentine, ove sezone za "damu" je odigrao 42 meča i postigao je 14 golova.

Zbog povrede, mladi centarfor nije bio u kombinaciji za prijateljski meč Srbije protiv Jordana u Beču, a neće ga biti ni večeras u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Bugarskom u Razgradu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana