"IMA SRBIJA I MANE!" Mladen Krstajić uveren da Bugarska može da se "isprsi" pred "orlovima"

Novosti online

19. 06. 2023. u 21:22

Selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić izjavio je pred utakmicu sa Srbijom da će njegov tim pokušati da iskoristi mane protivnika, prenosi Mocartsport.

ИМА СРБИЈА И МАНЕ! Младен Крстајић уверен да Бугарска може да се испрси пред орловима

FOTO: M. Vukadinović

Utakmica između Bugarske i Srbije biće odigrana u utorak od 20.45 časova.

"Čeka nas Srbija, najbolja ekipa u grupi, sa odličnim pojedincima, taktički jaka. Znamo da ima i mane, pokušaćemo da ih sa perspektivnim timom iskoristimo. Nadam se da možemo da suprotstavimo Srbiji. Videćemo za koliko će biti dovoljno", istakao je Krstajić.
Dodaje da je nacionalna selekcija trenutno u rekonstrukciji i da je sastav podmlađen.
"Podmladili smo ekipu, ali nemamo dovoljno igrača u Ligama petice kao Srbi, osim Ilie Grueva iz Verdera. Imamo kapitena ekstra klase Kirila Despodova, ostali su mladi, imaju potencijal, ali ne igraju u svojim klubovima. Mi bolje nemamo. Ako imate bolje - dajte. Ovu ekipu smo podmladili i igraće zajedno deset godina, sigurno. Samo, ne može se preko noći. Da znate i za sad i ubuduće. Nije pitanje za mene što mladi momci ne igraju u klubovima, već za nekog drugog", konstatovao je selektor Bugarske.
Kapiten reprezentacije Kiril Despodov očekuje da Bugarska obraduje publiku u Razgradu.
"Srbija je najbolja ekipa u našoj grupi. Ima iskusne igrače, sjajne individualce i kvalitetnog selektora. Daćemo sve od sebe, ono što smo prikazali protiv Litvanije, a bilo je dobro, želimo da ponovimo. Ta energija i angažman bi trebalo da nas krase protiv Srbije", zaključio je krilni napadač Ludogoreca.
 

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)