OVO MOŽE DA RADUJE ZVEZDAŠE: Jedan od najbitnijih igrača ostaje na "Marakani"

Tanjug

16. 06. 2023. u 09:00

MLADI srpski fudbaler Strahinja Eraković, uprkos interesovanju brojnih evropskih klubova, ostaće u Crvenoj zvezdi, preneo je "Telegraf".

ОВО МОЖЕ ДА РАДУЈЕ ЗВЕЗДАШЕ: Један од најбитнијих играча остаје на Маракани

FOTO: FK Crvena zvezda

Bilo je nekoliko klubova koji su pokazali interesovanje za štopera crveno-belih. Najkonkretniji je bio Krasnodar, ali reprezentativac Srbije će, po svemu sudeći, ostati na stadionu "Rajko Mitić".

- Eraković nam je potreban za Ligu šampiona, nije na prodaju u ovom trenutku - rečeno je "Tanjugu" iz kluba.

Ovaj 22-godišnjak je sa Zvezdom osvojio već tri duple krune, reprezentativac je, bio je na Mundijalu u Kataru, a na spisku je selektora Dragana Stojkovića i za predstojeće utakmice protiv Jordana i Bugarske.

Jasno je da bi odlazak Erakovića mogao da poremeti odbranu šampiona Srbije. On i Aleksandar Dragović odlično sarađuju i novi trener Barak Bahar neće morati mnogo da ih uigrava.

Pored njih dvojice izraelski stručnjak od štopera na raspolaganju ima Nemanju Milunovića, Uroša Spajića i mladog Stefana Lekovića.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)