KAKVE REČI PODRŠKE: Selektor Kanade emotivno o Milanu Borjanu

Novosti online

15. 06. 2023. u 14:37

DOLASKOM izraelskog trenera Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde, osvajač duple krune u Srbiji je ostao i bez kapitena i prvog golmana. Bahar je nedavno telefonom pronašao Milana Borjana u Parizu i obavestio ga da više neće biti prvi golman crveno-belih. Borjanova reakcija se nije dugo čekala i on je pronašao novi klub, pa će karijeru da nastavi u Slovanu iz Bratislave.

КАКВЕ РЕЧИ ПОДРШКЕ: Селектор Канаде емотивно о Милану Борјану

FOTO: FK Crvena zvezda

Borjan se trenutno nalazi na pripremama sa reprezentacijom Kanade, a selektor Džon Herdman je poslao izuzetno jaku poruku svom čuvaru mreže.

- Niko ti ne može uzeti samopouzdanje. To je samo još jedan korak u životu heroja. Svaki junak prolazi kroz uspone i padove i tu postoji prelazni momenat gde ti se postavlja pitanje: ko si ti, ko si zaista ti? Sada Borjan mora da se resetuje, da napravi veliki korak i da postane heroj u novom klubu. Potpuno sam uveren da će i u Slovačkoj da bude najbolji čuvar mreže - rekao je Herdman za kanadske medije.

I nije su tu zaustavio...

- Jedino mesto za koje može da bude siguran da će biti Milan Borjan je ovde, sa nama. Ovde su mu braća i prijatelji. On nije čovek koji je preplaćen na mesto prvog golmana u reprezentaciji Kanade. On taj status zaradi na svakom treningu i okupljanju. Fascinantno je koliko je pozitivan, na koji način podiže momke. Takav je uvek. Siguran sam da ne moram da brinem o njegovom samopouzdanju. Malo se bio pokolebao, ali to je normalno. Njegov svet je bio uzdrman - dodao je selektor Kanade.

Inače, selekciju Kanade očekuje završni turnir Konkakaf lige nacija, a potom i najvažnije takmičenje Severne i Centralne Amerike - Gold kup.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!