POMAMA ZA SRBINOM: Sergej Milinković Savić velika želja Intera, za njega daju i Hrvata

Novosti online

14. 06. 2023. u 16:00

INTER je sezonu završio utakmicom finala Lige šampiona u kojoj je poražen od Mančester sitija, u prvenstvu je osvojio Kup Italije, a ligašku trku završio je milanski gigant na trećoj poziciji.

ПОМАМА ЗА СРБИНОМ: Сергеј Милинковић Савић велика жеља Интера, за њега дају и Хрвата

FOTO: AP/Tanjug

Žele rosoneri naredne sezone da vrate šampionat u grad mode, a za to je potrebno da se dobro pojačaju. Po italijanskim medijima najveće pojačanje moglo bi da stigne iz Rima.

Reč je o srpskom reprezentativcu Sergeju Milinkoviću Saviću, vezisti Lacija koji je već nekoliko godina ključni igrač svog tima. Doduše, gotovo da ne prođe prelazni rok da se ne pominje njegova selidba u redove nekog velikog kluba, te ovu vest treba uzeti sa dozom rezerve, ali je svakako igranje u Interu izazov za svakog fudbalera.

Lacio je osvojio drugo mesto u Seriji A i tako se nakon dugo godina vratio u Ligu šampiona. U taj poduhvat Srbin je ugradio 11 golova i osam asistencija.

Popularni SMS se u gotovo svakom prelaznom roku spominjao u kontekstu velikog transfera. Ugovor sa Lacijom važi mu do 2024. godine, pa je ovo leto možda poslednja prilika da klub na njemu zaradi.

Hoće li Sergej krenuti stopama Dejana Stankovića pokazaće dani pred nama. Inter je za njega ponudio 30.000.000 evra uz dodatne bonuse i pride hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!