ŠKOLSKI SPORT ŽIVI U BEOGRADU: Glumci deo nezaboravnog druženja u finalu

Novosti online

06. 06. 2023. u 19:36

Beogradska asocijacija za školski sport nastavila je sa serijom aktivnosti.

ШКОЛСКИ СПОРТ ЖИВИ У БЕОГРАДУ: Глумци део незаборавног дружења у финалу

BAŠS

Na red su došli završni dueli osnovaca (četvrti razredi Osnovnih škola) u igri Između dve vatre. Učestvovalo je 12 škola, a timovi su podjednako sastavljeni od dečaka i devojčica. Igralo se po grupama i posle sjajnih mečeva usledilo je polufinale.

Na kraju OŠ "Lazar Savatić" u finalu je slavila protiv OŠ "Sanja Marinković iz Zemuna, osvojivši zlatnu medalju.

BAŠS

Bronzana medalja pripala je dečacima i devojčicama iz Osnovne škole Karađorđe sa Voždovca, pobedom nad OŠ 1300 kablova sa Zvezdare.

Završne mečeve pratili su poznati glumci Isidora Građanin i Slaviša Čurović, koji su zajedno sa dr Danetom Koricom delili medalje.

BAŠS

Mečeve su gledali i Nikola Penić (gradski sekretar za sport i omladinu), Nemanja Radović (predsednik BAŠS) i Vuk Bjelajac(član UO.

Treba reći da programe Beogradske asocijacije za školski sport podržava Grad Beograd, preko Gradskog sekretarijata za sport i omladinu. Takmičenja se održavaju u 16 sportova i učešće je potpuno besplatno za decu.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISKINjA: Objavljena lista zarada za 2022

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UEFA VRATILA RUSIJU U TAKMIČENJA, ALI... Fudbalski ustanak u toku!

UEFA VRATILA RUSIJU U TAKMIČENjA, ALI... Fudbalski "ustanak" u toku!

RUSIJA i Ukrajina su i danas izvori najvažnijih vesti na svetu. Sve vezano za njih se prati iz minuta u minut, uživo, i to ne jedino sam rat u Ukrajini, već i svi prateći događaji. Sport svakako spada u one sfere života koje "pogađa" ovaj sukob i najnovija dešavanja u njemu izazivaju veliku pažnju javnosti. A za sve je "kriva" poslednja odlulka UEFA.

28. 09. 2023. u 16:16

Komentari (0)

RIVALI GLEDAJU I NE VERUJU! Novak Đoković zaprepastio konkurenciji (VIDEO)