NAVIJAČI PARTIZANA GA NEĆE! Oglasio se Ognjen Vranješ i evo šta je rekao o dolasku u Humsku

Novosti online

29. 05. 2023. u 08:29

VEST da će Ognjen Vranješ obući dres Partizana odjeknula je poput bombe u Srbiji i regionu.

НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА ГА НЕЋЕ! Огласио се Огњен Врањеш и ево шта је рекао о доласку у Хумску

Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

S obzirom na to da se radi o bivšem igraču Crvene zvezde, odmah su reagovali navijači iz Humske u subotu na utakmici protiv Voždovca, kada su izneli svoj stav.

"Svi koji Partizan mrze iz dna duše mogu samo k***c da nam p*še", pisalo je na transparentu, uz dodatak:

"Vranješ ne može!", aludirajući na to da bosanski fudbaler nije dobrodošao u Humsku.

Foto: M.Vukadinović

 

Tim povodom "Kurir" je kontaktirao sa bivšim reprezentativcem Bosne i Hercegovine. 

- Od malih nogu sam učen da kao sportista poštujem svakog protivnika, svakog igrača i svaki klub. Time sam se vodio kroz svoju fudbalsku karijeru. Na terenu sam, za svaki klub čije sam boje branio, uvek davao sve od sebe, ne štedeći se na terenu, znajući da je grb koji nosim na dresu svetinja za navijače koji ga vole - počeo je Vranješ.

On je istakao da u prošlosti nije rekao nikada ništa loše o crno-belima.

- Za FK Partizan i navijače tog kluba, nikada nisam rekao ružnu reč. Uvek sam imao poštovanje za klub koji je velikan ovdašnjeg fudbala, sa tradicijom i rezultatima koji su duboko prožeti kroz istoriju srpskog i evropskog fudbala. Moj motiv da uđem u pregovore sa FK Partizan je isključivo sportski i fudbalski. Želim da pomognem klubu da ponovo bude ono što jeste i da, zajedno sa navijačima, vratimo pobedničke dane u Humsku ulicu - konstatuje Vranješ i dodaje.

- Ne zanima me politika, ne zanimaju me raznorazne struje, ne zanimaju me "spinovanja" i igre van terena. Moja jedina želja je da, ako dođem u FK Partizan, na terenu dam sve od sebe za pobede i borbu za trofeje. Ništa drugo me ne zanima! Ponavljam, za FK Partizan i njegove navijače nikada nisam rekao ružnu reč i čistog obraza mogu svakog da pogledam u oči. Šta god da se desi narednih dana, došao ja ili ne, tom klubu, i njegovoj navijačkoj armiji, želim svako dobro u budućnosti - rekao je Ognjen Vranješ za "Kurir".

Podsećanja radi, Vranješ je u sezoni koja je pri kraju igrao u turskom Hatajsporu koji je morao da prekine učešće u tamošnjoj Superligi nakon razarujućih zemljotresa koji su pogodili Tursku u februaru ove godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju