SRBIN I HRVAT SE HVATALI ZA GUŠU: Miloš Ninković otišao u svlačionicu Sidneja, a onda je krenuo haos (VIDEO)

Novosti online

08. 05. 2023. u 10:25

Miloš Ninković, srpski fudbaler, bio je akter prilično neprijatnog incidenta u Australiji.

СРБИН И ХРВАТ СЕ ХВАТАЛИ ЗА ГУШУ: Милош Нинковић отишао у свлачионицу Сиднеја, а онда је кренуо хаос (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Njegov tim Vestern Sidnej vonderers izgubio je 2:1 u važnom meču protiv Ninkovićevog bivšeg kluba Sidneja.

Kamere u svlačionici FK Sidnej snimile su Ninkovića kako čestita protivnicima, ali nekoliko trenutaka kasnije došlo je do tuče i hvatanja za gušu između Srbina i trenera Sidneja Stiva Korice, koji je inače hrvatskog porekla.

Prema rečima trenera Vestern Sidnej vonderersa Marka Rudana, Korica je tokom utakmice rekao nešto neprijatno Ninkoviću. Iako se slični incidenti dešavaju u fudbalu, Rudan je pokušao da opravda svog igrača, dok je Korica okrivio Ninkovića.

- Miloš je otišao da čestita starim saigračima i njihovom treneru se nije svidelo što je tamo. Nešto se desilo između njih dvojice i nije bilo nimalo prijatno, bilo je žestoko. Nisam još video Miloša, nisam pričao sa njim o tome - kazao je Rudan posle meča.

- Samo je bio iznerviran što je izgubio utakmicu. Imamo problema sa njim, očito, ali to je između nas dvojice - rekao je Korica.

Sidnej je pobedio golovima Roberta Maka i Adama le Fondra u 69. i 80. minutu, dok je Morgan Šnajderlin doveo Zapadni Sidnej u vođstvo u 39. minutu sa jedanaest metara. Sidnej se tako plasirao u polufinale plej-ofa, gde će igrati protiv Melburn Sitija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024