JOKIĆ BESNEO NA SAIGRAČE: Srbin im žestoko zamerio jednu stvar (VIDEO)

Novosti online

08. 05. 2023. u 10:13

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je, nakon što je na utakmici protiv Finiksa odgurnuo vlasnika Sansa Meta Išbija, da smatra da bi NBA liga trebalo da zaštiti igrače a ne "navijače".

ЈОКИЋ БЕСНЕО НА САИГРАЧЕ: Србин им жестоко замерио једну ствар (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srpski centar je tokom noćašnje utakmice između Finiksa i Denvera pokušao da brzo vrati loptu u igru koja je otišla u aut. Međutim, ona je stigla u ruke vlasnika Finiksa Meta Išbija koji je zadržao loptu i kojeg je Jokić na kraju odgurnuo.

Zbog ovog poteza, sudije su Jokića kaznile tehničkim faulom, a košarkaš Denvera bi mogao da bude kažnjen.

- Sudija mi je rekao da sam gurnuo navijača, ali on je prvi stavio ruke na mene. Neko sedi uz teren, on je navijač, zar ne? Ne može da utiče na igru držeći loptu. Neće da zaštite mene kao igrača? Zaštitiće navijača? Mislio sam da NBA treba da zaštiti nas, ali možda grešim - rekao je Jokić posle utakmice.

Međutim, to nije jedini incident koji je Srbin napravio tokom prethodne noći, pošto je u jednom trenutku imao izliv besa prema saigračima. Taj trenutak uhvatile su kamere.

Nikola je bio prilično ljut na čitavu ekipu zbog činjenice da ne može da se odbrani od dvojice udarnih napadačkih pesnica Sansa Kevina Durenta i Devina Bukera.

Zbirno, dvojica superstarova domaćih ubacila su Denveru 72 poena (oba po 36).

Doprineo je, doduše, dobro i Lendri Šamet, međutim, Nikolin fokus i bes je bio izazvan činjenicom da su Buker i Durent ponovo razbijali odbranu njegovog tima.

Teško je bilo razaznati šta je sve u navali besa vikao Jokić, ali američki mediji su "čitali sa usana" Srbinu pa zaključili da je ponavljao kako sve vreme "igraju protiv dvojice".

Na kraju su košarkaši Finiksa pobedili Denver sa 129:124 i tako izjednačili na 2:2 u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige. Serija se sada seli u Denver, a peta utakmica je na programu u noći između utorka i srede.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)