"SAMO KOMPLETAN IDIOT BI TO URADIO"! Legendarni Amerikanac pričao o Jokiću...

Novosti online

08. 05. 2023. u 08:10

Košarkaši Finiksa pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Denvera sa 129:124 i tako izjednačili na 2:2 u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

САМО КОМПЛЕТАН ИДИОТ БИ ТО УРАДИО! Легендарни Американац причао о Јокићу...

FOTO: Tanjug/AP

Nagetsima nije bila dovoljna ni sjajna partija Nikole Jokića koji je ubacio 53 poena, što je njegov novi rekord u plej-ofu NBA lige, čime je pokazao Amerima da su žestoko pogrešili u izboru MVP-ja. Nagrada je završila u rukama Džoela Embida, a Šekil O’Nil i Čarls Barkli su potvrdili našu tezu, da su se svi ogrešili o Jokića.

- Tu su Džoel Embid, Janis Adetokumbo i Džoker (Nikola Jokić, op. au). Možeš da glasaš za nekog od njih trojice, da ih rasporediš na jedno od prva tri mesta. A pazite ovo, neko od ljudi koji je glasao, ne znam tačno ko je u pitanju, nije stavio Jokića u TOP 5 - rezignirano će Barkli za vreme gostovanja u emisiji NBA danas, tokom pauze između dva poluvremena utakmice Denvera u Finiksu i impresivnog Jokićevog izdanja (ukupno 53 poena), od čega u drugoj četvrtini nije promaši nijedan šut.

- Takvi ljudi (koji nisu stavili Jokića među pet najboljih) ne bi trebalo da glasaju. Poslednjih šest meseci pričamo o Jokiću, Janisu, Embidu. Ako gledaš košarku i imaš TV, a ne smatraš da je Nikola među pet najboljih, onda ne zaslužuješ da glasaš.

Kad se voditelj umešao konstatacijom da je po sredi možda greška, Čarls Barkli je uzvratio:

- Nije greška, nego je u pitanju kompletan idiot.

Slično rezonuje i O’Nil. Za njega nema dileme ko trenutno prednjači u NBA.

- Džoker je najbolji u ligi. Veliki čovek, Nikola Jokić je najbolji u ovoj igri - rekao je Big Šek.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)