IZAŠLI ŽIVI IZ PAKLA: Španska štampa slikovita posle meča Partizan - Real Madrid

Novosti online

03. 05. 2023. u 16:50

DOBRO došli u pakao Arene! Ovo je bio jedan od naslova u španskoj sportskoj štampi i elektronskim medijima u Španiji u trenutku kada je ekspedicija košarkaškog kluba Real dotakla pisti beogradskog aerodroma na putu ka trećoj utakmici protiv Pljartizana. Novinari koji su uekspediciji Madriđana i iz sata u sat prate svaki korak Tavareša i ekipe u Beogradu juče su konstatovali vrlo slikovito:

ИЗАШЛИ ЖИВИ ИЗ ПАКЛА: Шпанска штампа сликовита после меча Партизан - Реал Мадрид

FOTO: Printskrin/SK

- Najavljeno je da Real dolazi u pakao pred navijače Partiazna. Pakleni doček im je priređen na startu treće utakmice i prva četvrtina je dokaz da su se u tom paklu teško snašli. Kasnije su stvari došle na svoje mesto i Real je uspeo da živ izađe iz pakla - navodi najčitanija "Marka".

Osim toga, podsećaju španski novinari i na neke naslove srpske štampe posle prve i druge utamice u Madridu koji su se svodili na metafore tipa "Partizan ubio kralja" i slične. Sada su gostujući novinari odgovorili:

- Real je sprečio prvu meč loptu Beograđana i za četvrtak sprema novu zasedu Partizanu. Bilo bi sjajno da se ova plej-of serija vrati u Madrid, jer nada je još živa!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)