SENZACIONALAN TRANSFER DUŠANA VLAHOVIĆA? Legenda italijanskog fudbala najavljuje fudbalski zemljotres u Italiji

Novosti online

02. 05. 2023. u 15:57

LEGENDARNI italijanski fudbaler Antonio Kasano predložio je upravi Milana kako da pojača ofanzivnu liniju, a kao idealno rešenje u napadu vidi Dušana Vlahovića (23).

СЕНЗАЦИОНАЛАН ТРАНСФЕР ДУШАНА ВЛАХОВИЋА? Легенда италијанског фудбала најављује фудбалски земљотрес у Италији

Foto: Profimedia

Srbin se ne snalazi u Juventusu, igra u lošoj formi, a sve češće špekuliše se o njegovoj svađi sa Masimilijanom Alegrijem.

Srpski reprezentativac je u golgeterskom postu od deset utakmica u dresu "stare dame", te se sve češće najavljuje da bi na leto mogao da se preseli iz Torina.

Nekadašnji reprezentativac Italije Antonio Kasano smatra da bi situaciju trebalo da iskoristi njegov nekadašnji klub Milan.

- Da sam na mestu uprave Milana, krenuo bih po Dušana Vlahovića. Izvesno je da će Milan zaraditi ozbiljan novac od Lige šampiona, a od tog profita izdvojio bih 50 ili 60 miliona evra za Vlahovića. Ako Juventus ne smeni trenera, Vlahović će da im ode. Samo jedan od njih dvojice sledeće sezone biće u klubu. Milan mora da uloži veliki novac, jer trener Stefano Pioli zaslužuje da dobije napadača top klase. A to je Vlahović. Poznaje ligu, još uvek je mlad i napadač je za narednih deset godina - poručuje Kasano u podkastu kod Kristijana Vijerija.

Vlahović je ove sezone u dresu Juventusa na 36 utakmica postigao 11 golova i zabeležio četiri asistencije. Pitanje je, međutim, da li bi ga klub iz Torina pustio za pomenutih 60 miliona evra, s obzirom na to da ga je početkom 2022. godine platio čak 85 miliona Fiorentini.

VONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:00

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave