MODRIĆ ODBIO ARAPSKO BOGATSVO: Kapiten hrvatske ima samo jednu želju za nastavak karijere

Novosti online

12. 04. 2023. u 17:15

LUKA MODRIĆ saopštio je čelnicima Reala da ne planira da napusti Madrid i da je odbio basnoslovnu ponudu iz Saudijske Arabije, javlja novinar Tomas Gonzalez-Martin.

МОДРИЋ ОДБИО АРАПСКО БОГАТСВО: Капитен хрватске има само једну жељу за наставак каријере

Foto AP

Kapiten hrvatske reprezentacije ima ugovor sa Realom do kraja sezone, ali još uvek nije dobio ponudu za produžetak saradnje.

- Modrić je poručio Realu da želi ostati još jednu godinu i da odbija ogromnu ponudu iz Saudijske Arabije. Nudili su mu 60 miliona evra za dvogodišnji ugovor, ali on želi da ostane u Realu i penzoniše se u madridskom klubu - tvrdi Gonzalez-Martin.

- Modrićev agent je proteklih meseci govorio čelnicima Reala da Modrić ima ponudu iz Saudijske Arabije, a to je nateralo Pereza i ostale da misle kako bi Modrić mogao otići iz Madrida. Sada je Modrić odlučio lično, bez posrednika, reći čelnicima Reala da je odbio ponudu iz Saudijske Arabije.

Isti izvor navodi da 37-godišnji Modrić ima podršku porodice te da svi žele ostati u Madridu. Modrić je u Realu od 2012. godine i navodno zarađuje oko 10 miliona evra godišnje.

BONUS VIDEO: DILEME NIJE BILO: Zbog ovoga je prekinuta utakmica Čukarički - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024