PROSINEČKI OTVORIO DUŠU: Nisu videli kakav je talenat Siniša Mihajlović, pun pozitivnog bezobrazluka

Novosti online

12. 04. 2023. u 16:30

LEGENDA hrvatskog fudbala i Crvene zvezde, Robert Prosinečki, gostovao je na K1 televiziji, gde je otkrio neke zanimljivosti iz svoje bogate karijere.

ПРОСИНЕЧКИ ОТВОРИО ДУШУ: Нису видели какав је таленат Синиша Михајловић, пун позитивног безобразлука

FOTO: M. Vukadinović

Legendarni fudbaler Crvene zvezde uključio se u razgovor sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović iz Zagreba.

Govorio je o pušenju cigareta tokom karijere, a priznao je da puši i danas.

- Znamo da nikotin i cigarete sigurno nisu zdrave i nisu dobre ni za jednog čoveka, a kamo li za fudbalera. Nisam se krio, nažalost i dalje pušim. Moj odnos prema igraču koji to radi ne mogu mu ništa reći, ali sigurno znamo da svi znamo - rekao je Prosinečki, potom otkrio kako na to gledaju veliki klubovi poput Barselone i Reala.

- Nikako - uz osmeh je odgovorio Prosinečki, koji je uprkos svemu pušio tokom čitave karijere.

- Svaki ti govori i optužuje te za nikotin i cigarete, ali nisam nikada prestajao - rekao je popularni Robi

Okrenuo se potom Siniši Mihajloviću o kojem je govorio u superlativu

Dotakao se Prosinečki dodatno Mihajlovića, za koga je imao samo reči hvale, a interesantno je da su se upoznali u Dinamu, gde obojica nisu dobili priliku, a zatim su zaigrali zajedno u Zvezdi.

- Život pravi čudne stvari. On je prvi došao u Dinamo 1986. na neku probu. U Dinamu nisu videli da je talenat, Sinišu znam od tada, i ja sam isto morao da odem iz Dinama, posle smo igrali za mladu reprezentaciju zajedno, posle jedan protiv drugog dok je on bio u Vojvodini, bili su čak i prvaci tada sa odličnom ekipom. Onda i najveći transfer kada je došao u Zvezdu, veliki karakter i talenat sa neverovatnim udarcem, da ne pričam o njegovim slobodnjacima. Pobednički duh koji je retko ko imao, čak do pozitivnog bezobrazluka. Puno je pomogao za osvajanje Lige šampiona. Kao dečko je bio fenomenalan, sasvim drugačiji nego što se pokazivao u javnosti - rekao je Prosinečki.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba