NORVEŽANIN NA TERENU POSLE DVE NEDELJE: Haland spreman za napad na Sautempton

Novosti online

07. 04. 2023. u 20:50

TRENER Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da će fudbaler Erling Haland biti spreman za predstojeću utakmicu protiv Sautemptona u Premijer ligi. Norveški napadač vratio se treninzima ove nedelje, nakon što je zbog povrede prepone propustio utakmicu protiv Liverpula prošlog vikenda.

НОРВЕЖАНИН НА ТЕРЕНУ ПОСЛЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ: Халанд спреман за напад на Саутемптон

FOTO: Tanjug/AP

Gvardiola je potvrdio da će Haland biti u timu za utakmicu koja se igra u subotu od 18.30 u Sautemptonu. Haland je postigao 42 gola u svim takmičenjima ove sezone.

Zbog povrede je pre dve nedelje morao da se povuče iz reprezentacije Norveške za utakmice protiv Španije i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine. On je i prvi strelac Premijer lige sa 28 golova, a u poslednje tri utakmice u svim takmičenjima postigao je devet golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju