RASTANAK NAKON ČETIRI GODINE: Lester otpustio Brendana Rodžersa

Novosti online

02. 04. 2023. u 16:03

Lester siti je danas zvanično objavio da Brendan Rodžers više nije trener ''lisica''.

РАСТАНАК НАКОН ЧЕТИРИ ГОДИНЕ: Лестер отпустио Брендана Роџерса

FOTO: EPA

Brendan Rodžers je dobio otkaz nakon četiri sezone provedene u Lesteru. Veoma slabu sezonu iza sebe imaju ''lisice'', zauzimaju pretposlednje mesto u Premijer ligi, a na poslednjih šest utakmica upisali su pet poraza i samo jedan nerešen ishod, što je bilo dovoljno upravi da okonča misiju Brendana Rodžersa u Lesteru.

- Lester siti i Brendan Rodžers sporazumno su raskinuli saradnju. Brendan nakon četiri godine na mestu menadžera prvog tima napušta klub.

Brendan odlazi kao jedan od najuspešenijih trenera u istoriji kluba. Vodio nas je do trijumfa u FA kupu 2021, iste godine do Komjuniti šild trofeja, dva puta od tri završavao je sezonu visoko plasiran i vodio je klub u evropskim takmičenjima uključujići i jedno evropsko polufinale 2022. godine.

Pomoćnik Kris Dejvis i kondicioni trener Glen Driskol takođe napuštaju klub.

Vođenje tima preuzeće treneri Adam Sedler i Majk Stovel - navedeno je u saopštenju Lestera.

Ime Rodžersa ostaće zapisano u istoriji Lestera.

- Uspesi našeg tima pod Brendanovim vođstvom govore sami za sebe. Imali smo neke od najboljih fudbalskih momenata sa njim i zauvek ćemo biti zahvalni na svemu čemu nas je naučio i što je za nas uradio, za sve staze uspeha kojima nas je vodio.

Van trena, Brendan je prihvatio kulturu kluba i pomogao nam je da stvorimo sjajno okruženje u kome se svi razvijaju, bio je pravi vođa tokom neverovatnih izazova sa kojima nas je suočila pandemija koronavirusa. Njegovo mesto u istoriji Lestera zagarantovano je. - rekli su iz kluba.

BONUS VIDEO: "POČELI SMO, NEĆEMO SE ZAUSTAVITI": Batak oduševljen pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!