DETALJAN PLAN: Evo šta će se sve dešavati kada počne Zvezdina proslava titule! Detaljno: od "Marakane" do Kalemegdana

Novosti online

24. 05. 2024. u 15:16

Fudbaleri Crvene zvezde će proslaviti 35. šampionsku titulu u istoriji kluba, kao i četvrtu duplu krunu u nizu na stadionu “Rajko Mitić” u subotu, 25. maja, od 19 časova na utakmici sedmog kola plej-ofa Superlige Srbije protiv Čukaričkog, a ljubitelje fudbala, naročito one kojima su crveno-beli dragi, očekuje bogat i sadržajan program na pobedničkoj ceremoniji.

ДЕТАЉАН ПЛАН: Ево шта ће се све дешавати када почне Звездина прослава титуле! Детаљно: од Маракане до Калемегдана

FOTO: FK Crvena zvezda

Uoči početka meča, šefu stručnog štaba domaćih Vladanu Milojeviću biće uručena simbolična plaketa povodom više od 200 mečeva na klupi Crvene zvezde.

"Time će otpočeti i prelepa koreografija na Marakani, koja će sigurno probuditi pregršt prelepih emocija kod svih zvezdaša", otkrivaju u Zvezdi, dodajući:


"Verujemo da će naši prvotimci nastaviti sa dobrim partijama i prirediti utakmicu za uživanje, a svi oni koji na stadion dođu ranije, imaće priliku da pred početak meča uživaju u snimcima golova iz aktuelne sezone, koji će biti emitovani na semaforu".
 
Pred kraj utakmice nad Marakanom će "leteti" i "kružiti" veliki crveno-beli dres sa brojem 35, u znaku i simbolu broja osvojenih titula Zvezde, a čim sudija označi finiš meča, uslediće ceremonija dodele medalja i pehara na bini postavljenoj na centru terena.
 
Po završetku proslave na stadionu, crveno-bela žurka će se preseliti na Kalemegdan, gde će uslediti "novi spektakl, doživljaj za pamćenje, koji će prirediti navijači i fudbaleri na beogradskoj tvrđavi", kako to otkrivaju sa Marakane.

Pratite i Zvezdu, ali i druge stvari iz fudbala i ostalih sportova - na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)