RASTALI SE ĆAVI I BARSELONA: Katalonci smenili trenera, poznato ko bi mogao na klupu španskog velikana

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

24. 05. 2024. u 14:20

BARSELONA će ući u novu sezonu sa novim trenerom. Ćavi Ernandez je završio svoj boravak u klubu sa "Nou Kampa", a poznato je i ko će ga zameniti na klupu španskog giganta.

РАСТАЛИ СЕ ЋАВИ И БАРСЕЛОНА: Каталонци сменили тренера, познато ко би могао на клупу шпанског великана

Foto: Profimedia

Predsednik Katalonaca Đoan Laporta nije oprostio legendi ekipe kritike o lošoj situaciji u klubu. To je bio glavni razlog zašto on neće više biti šef stručnog štaba ovog tima.

On će poslednji put na klupi sedeti protiv Sevilje u poslednjem kolu La lige.

- Fudbalski klub Barselona zahvaljuje Ćaviju na svemu što je uradio i kao trener, čime je nadaogradio sve ono što je uradio i kao igrač i kapiten prvog tima. Klub mu želi svu sreću sveta. Ćavi će poslednji put voditi ekipu u nedelju na gostovanju u Sevilji. U narednim danima, Barselona će objaviti više informacija o novom treneru i stručnom štabu - stoji u saopštenju.

Kako prenose španski mediji, novi trener Barselone bi trebalo da bude nemački stručnjak Hansi Flik. Navodi se da će njegova promocija biti u ponedeljak.

BONUS VIDEO: ZVEZDI U ČAST: Snimak dronom spektakla u Loznici posle finala kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)