SKANDAL U UN: Pogledajte ko će u ime Crne Gore glasati da su Srbi genocidan narod!

V.K.

23. 05. 2024. u 13:15

SAVETNIK Misije Crne Gore u Ujedinjenim nacijama Damir Šabanović najverovatnije će biti osoba koja će podići ruku za glasanje zvanične Podgorice u Ujedinjenim nacijama o rezoluciji o genocidu u Srebrenici!

СКАНДАЛ У УН: Погледајте ко ће у име Црне Горе гласати да су Срби геноцидан народ!

Foto AP

Tako će on ispoštovati ono što su danima ranije najavili premijer Milojko Spajić i ministar spoljnih poslova Filip Ivanović. Njegovo ime je najčešće koje se jutros pominje u Podgorici.
 
Šabanović je bio prvi sekretar u Ambasadi Crne Gore u Pekingu, a prema dostupnim podacima bio je koordinator Bošnjačke stranke prilikom kampanje za ulazak Crne Gore  u NATO!
 
Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić bori se danas u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija za celokupan srpski narod. Vučić predvodi delegaciju Srbije na sednici Generalne skupštine na kojoj će se razmatrati rezolucija o Srebrenici.
 
Uoči sednice, srpski predsednik poslao je jasnu poruku međunarodnoj zajednici i celom svetu.

- Odgovoriću im snažno i onoliko hrabro koliko hrabrosti ima. Sve što imam hrabrosti, znanja i snage odgovoriću im. I odgovoriću im istinito. Odgovoriću im, borićemo se. Naš narod nije genocidan narod - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE(T)! Devet dana posle operacije kolena - odlučio se na ovo (VIDEO)