"NE ZABORAVITE LALATOVIĆA": Trener Zvezde pred Mladost GAT

Novosti online

31. 03. 2023. u 14:24

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je pred utakmicu sa ekipom Mladosti iz Novog Sada da želi pobedu i nova tri boda pred domaćom publikom.

НЕ ЗАБОРАВИТЕ ЛАЛАТОВИЋА: Тренер Звезде пред Младост ГАТ

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova dočekuju ekipu Mladosti iz Novog Sada u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

"To bi bio idelan scenario, da se titula overi u derbiju. Međutim, ne gledamo na taj način. Očekuje nas utakmica protiv Mladosti GAT, želimo da odigramo dobro i da iz te dobre igre probamo da dođemo do dobrog rezultata. Pristup i priprema utakmice, sve je prošlo kako treba. Igrači su fokusirani, to nam daje pozitivnu energiju. Naravno da je ekipa koja je na dnu uvek rasterećenija, trebaju im bodovi i motivisani su, zato što se bore za opstanak. Međutim, ne mogu da shvatim da neko može biti motivisaniji od nas na Marakani, da pred svojom publikom zabeležimo još jednu pobedu i nova tri boda", izjavio je Milojević.

Osvrnuo se strateg "crveno-belih" na pitanje kvaliteta protivničke ekipe.

"Imaju kvalitetne igrače sa internacionalnim iskustvom, Vujadinovića, uz to i jednog igrača sa kojim sam sarađivao Romen Gala, koji je nezgodan, dao je gol i večitom rivalu. Pored njih tu su još i Kristijan, Maksimović, sve su to dobri superligaški igrači. Ne treba nikako zaboraviti ni trenera Lalatovića, koji je iskusan u ovom karavanu, vodio je dosta klubova sa jako puno uspeha, svakako da imaju adute", zaključio je Milojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)