JULIJAN NAGELSMAN NA SKIJANJU SA DEVOJKOM SAZNAO DA VIŠE NIJE TRENER BAJERNA: Tuhel preuzeo Bavarce

Novosti online

24. 03. 2023. u 19:21 >> 19:21

NE MOŽE čovek da se opusti ni kada par dana ode na skijanje. Kako le se osećao Julijan Nagelsman (35) dok je blažen, u društvu devojke zavijao po padinama u jednom elitnom austrisjkom ski centru. A onda je zazvonio telefon, neočekivan neprijatan poziv u kome su mu rekli - više nisi trener Bajerna.

ЈУЛИЈАН НАГЕЛСМАН НА СКИЈАЊУ СА ДЕВОЈКОМ САЗНАО ДА ВИШЕ НИЈЕ ТРЕНЕР БАЈЕРНА: Тухел преузео Баварце

FOTO: EPA

Ova neočekivana vest je ubrzo kao lavina zatrpala sve nemačke sportske medije, koji su još brže saznali da će najmlađeg trenera u istoriji Bavaraca zameniti Tomas Tuhel. Do smene je došlo što su u Bajernu očekivali da će pauzu u prvenstvu Nagelsmen iskoristiti da marljivo trenira sa ekipom, a ne da ide na skijanje sa devojkom.

Do otkaza sigurno ne bi došlo da Bajern nije ispustio prvo mesto u domaćem prvenstvu, pa je procenjeno da će Tuhel prodrmati ekipu. Ugovor mu je ponuđen do leta 2025, a prvi radni dan u novom klubu, novi trener  će imati u ponedeljak.

BONUS VIDEO:  BOGINjA STIGLA U ARGENTINU: Mesija i ekipu dočekalo na desetine hiljada oduševljenih sunarodnika

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna