CRNA GORA - SRBIJA, UTAKMICA VISOKOG RIZIKA: Ovo navijači treba da znaju pre meča

Novosti online

24. 03. 2023. u 16:56

ŽREB je odlučio da Crna Gora i Srbija igraju u istoj grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Organizatori su odlučili da duel koji se igra u ponedeljak bude proglašen utakmicom visokog rizika.

ЦРНА ГОРА - СРБИЈА, УТАКМИЦА ВИСОКОГ РИЗИКА: Ово навијачи треба да знају пре меча

FOTO: Tanjug/AP

Policijske snage CG donele su odluku da snimaju meč koji se igra "Pod Goricom". Što podrazumeva i sva dešavanja oko stadiona. Sve će trajati od 15 časova do ponoći, a meč je po planu i programu od 20.45 časova.

- Shodno odredbama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, uvažavajući činjenicu da je sportska priredba proglašena priredbom povišenog bezbedonosnog rizika, kupovina ulaznica biće dozvoljena isključivo uz identifikacione dokumente (lična karta, putna isprava). Ulazak na Gradski stadion pod Goricom, biće dozvoljen isključivo uz važeće ulaznice - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da će od 15.00 časova, pa sve do završetka meča saobraćaj biti obustavljen u Bulevaru Ivana Crnojevića od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Stanka Dragojevića. Zatim u Ulici 19. decembra, od Ulice Vaka Đurovića, kao i skretanje od Hitne medicinske pomoći u pravcu Gradskog stadiona, prenose podgoričke Vijesti.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije