NENAD LALATOVIĆ DEBITOVAO NA KLUPI NOVOSAĐANA: Mladost i Spartak razočarali i podelili bodove najnepopularnijim rezultatom

Novosti online

11. 03. 2023. u 20:20

FUDBALERI Spartaka i Mladosti GAT remizirali su večeras 0:0 u utakmici 26. kola Superlige.

НЕНАД ЛАЛАТОВИЋ ДЕБИТОВАО НА КЛУПИ НОВОСАЂАНА: Младост и Спартак разочарали и поделили бодове најнепопуларнијим резултатом

FOTO: AP

Na klupi Novosađana debitovao je novi trener, temperamentni Nenad Lalatović, a za razliku od onoga što je uvek krasilo njegove ekipe, igra na gol više, danas nije viđen niti jedan jedini pogodak.

Pomalo i razočaravajuća predstava u Subotici u malom vojvođanskom derbiju, utakmica sa malim brojem šansi i lepih poteza, ali svakako da će Lalatoviću biti potrebno vreme da uspostavi svoju fudbalsku filozofiju na novom radnom mestu.

TABELA SUPERLIGE SRBIJE

Ranije danas: Radnički Kragujevac - Napredak 3:0, Vojvodina - Čukarički 3:2.

Nedelja: Radnički Niš - Voždovac, Radnik - Javor (14.00), Crvena zvezda - Čukarički (16.00), Mladost Lučani - Partizan (18.15).

Ponedeljak: Kolubara - TSC (13.30).

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!