OVO SE ZVEZDAŠIMA NEĆE SVIDETI: Luka Vildoza želja Panatinaikosa

Novosti online

11. 03. 2023. u 11:26

CRVENA zvezda izgubila je praktično dobijenu utakmicu od Panatinaikosa, a grčki klub bi crveno-belima mogao da "otme" važnog igrača.

ОВО СЕ ЗВЕЗДАШИМА НЕЋЕ СВИДЕТИ: Лука Вилдоза жеља Панатинаикоса

FOTO: M. Vukadinović

Kako prenosi tamošnja "SDNA", atinski "zeleni" spremaju velike promene čiji deo bi mogao da bude i Luka Vildoza.

Naime, ovaj list je napisao tekst pod nazivom "Istina o Lasu, Vildozi i OAKA areni". Piše se o velikim planovima koje ima prvi čovek kluba Dimitris Janakopulos.

Najpre je bilo reči o dvorani. Radi se na produžetku saradnje sa Atinom, od koje se očekuje da prepusti Panatinaikosu halu na korišćenje u narednom periodu.

Velika želja za trenera je Pablo Laso. Postoji interesovanje obe strane, Španac želi ugovor na tri godin i čini se da to za upravu kluba iz prestonice Grčke neće biti problem.

Sada dolazimo do onoga što najviše zanima navijače Crvene zvezde, a to je Luka Vildoza. Argentinac je želja čelnika kluba. Zanimljivo, on je jedini od stranih igrača koji se pominje da bi mogao da bude deo novog projekta Panatinaikosa, dok se od domaćih pominju imena Kostasa i Tanasisa Adetokumba.

Ostaje da se vidi da li će do ovog transfera doći, s obzirom na to da Vildoza ima ugovor sa Zvezdom i za narednu sezonu. Takođe, on je u više navrata govorio da mu je lepo u Beogradu, a postao je i miljenik navijača.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)