NEOČEKIVANI TRANSFER: Bivši igrač Partizana ide u hrvatsku četvrtu ligu

Novosti online

03. 03. 2023. u 11:20

Navijači Partizana ga svakako pamte, jer je nosio dres kluba iz Humske u sezoni 2018/19. i na 29 utakmica postigao četiri gola. Stigao je u Beograd iz sarajevskog Željezničara za 150.000 evra (ranije bio i član Dinama iz Zagreba), posle sezone u Srbiji, preselio se u Rumuniju

НЕОЧЕКИВАНИ ТРАНСФЕР: Бивши играч Партизана иде у хрватску четврту лигу

Foto arhiva VN

Nekadašnji krilni fudbaler Partizana Goran Zakarić (30) nalazi se sada pred neobičnom odlukom. Kako prenosi portal “Antena Zadar”, doskorašnji prvotimac banjalučkog Borca blizu je novog angažmana i to u Trećoj ligi Hrvatske, što je u stvari četvrti rang takmičenja u komšiluku, a gde bi mogao da obuče dres HNK Zadar, tima koji je osnovan 2019. godine.

Ovaj klub nastao je kao naslednik nekada slavnog NK Zadar, ali za sada ne uspeva da se vrati u vrh hrvatskog fudbala, pa je očigledno da su ekipi potrebna kvalitetna pojačanja.

Jedno od njih naciljali su u nekadašnjem reprezentativcu Bosne i Hercegovine, a desno krilo sa 11 nastupa za nacionalni tim sigurno bi pravilo razliku u trećem rangu hrvatskog fudbala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna