RONALDO POTPISAO! Najskuplji ugovor u istoriji fudbala: Portugalac stavio paraf koji će mu doneti basnoslovnu sumu novca

Novosti online

01. 03. 2023. u 22:29

KRISTIJANO RONALDO potpisao je ugovor sa Al Nasrom vredan 200 miliona evra po sezoni, ali iz Saudijske Arabije će otići još bogatiji jer mu sa svih strana stižu ponude za saradnju koje će mu donositi još više novca. Jedan takav ugovor Portugalac je dogovorio juče.

РОНАЛДО ПОТПИСАО! Најскупљи уговор у историји фудбала: Португалац ставио параф који ће му донети баснословну суму новца

Tanjug/AP

Naime, portugalska zvezda postala je vlasnik najvećeg ugovora u istoriji fudbala. On će za dve i po godine ugovora uzeti pola milijarde evra, ali dodatne cifre uzima od sponzora sa kojima je dogovorio saradnju.

Tako je Ronaldo potpisao ugovor sa arapskom telekomunikacijskom kompanijom Saudijske Arabije (Mobily). Ugovor je takav da će Kristijano na svojim društvenim mrežama reklamirati ovu kompaniju i za to će mu plaćati basnoslovne novčane sume.

Tanjug/AP

Ronaldo je već obavio fotografisanje za ovu kompaniju. U narednom periodu će objaviti reklame na Instagramu i svaka objava će mu donositi po dva miliona evra.

Ronaldo maksimalno koristi popularnost da zaradi što više novca. Saudijci mu plaćaju istinsko bogatstvo, ali i da nije došao u ovu zemlju, mogao je mirno živeti do kraja života jer je odavno već postao milijarder.

Naravno, ponude za dodatnu zaradu nikad neće odbiti. Milion je milion i što ih je više to je i Kristijano srećniji.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024