TREĆI STRELAC PREMIJER LIGE PRED KAZNOM: Pola godine bez fudbala za napadača engleske reprezentacije

Novosti online

01. 03. 2023. u 14:18 >> 14:43

Napadač Brentforda Ajvan Toni nalazi se pred šestomesečnom suspenzijom zbog toga što je prekršio pravila kada je u pitanju kockanje i klađenje

ТРЕЋИ СТРЕЛАЦ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ ПРЕД КАЗНОМ: Пола године без фудбала за нападача енглеске репрезентације

FOTO:EPA

„Dejli mejl” saznao da je napadač Brentforda, koji je debitovao i za Gordi Albion, priznao veliki broj od 262 optužbe, ali da je mnoge negirao, zbog čega će ga hitno ispitati Disciplinska komisija FA.

Zbog kazne, koja je izvesna, Toni će propustiti mečeve kvalifikacija za Euro protiv Italije i Ukrajine, što je udarac za Gereta Sautgejta, jer se Kalum Vilson i Rahim Sterling muče sa povredama, kao i za klub, međutim, Brentford se nalazi na sredini tabele, siguran je što se opstanka tiče, pa ljudi iz kluba žele da što pre Toni odsluži kaznu kako bi mogao da igra na početku sledeće sezone.

Toni je optužen za 232 kršenja pravila o klađenju FA između 2017. i 2021. u novembru, da bi u decembru FA dodala još 30 slučajeva.

Čovek koji je ove sezone dao 14 golova na 22 utakmice u Premijer ligi, i trenutno je treći strelac prvenstva, u periodu kad se kladio igrao je za Skantorp, Vigan, Piterborou i Brentford, ali nije optužen da se ijednom kladio protiv svojih timova.

BONUS VIDEO: "AKO JE TO REKAO, TO JE SRAMOTA" Gordan Petrić zbunjen potezom svog igrača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)