DIJEGO SIMEONE OGORČEN NA SUDIJE: ''Postalo je normalno da se favorizuje Real Madrid...''

Novosti online

26. 02. 2023. u 19:14

Trener Atletiko Madrida bio je besan na sudije nakon madridskog derbija, koji je juče odigran i završen nerešenim rezultatom 1:1.

ДИЈЕГО СИМЕОНЕ ОГОРЧЕН НА СУДИЈЕ: Постало је нормално да се фаворизује Реал Мадрид...

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Atletiko je od 64,. minuta igrao sa igračem manje zbog isključenja Koree , kome je posle duela sa Antonijem Ridigerom pokazan put u svlačionicu.

Ova odluka žestoko je iznervirala temperamentnog Argentinca.

- Ne bih dodavao mnogo više od toga što je saopštio naš klub. Sudija koji je bio blizu mesta događaja, mogao je da vidi Anhelov pokret, interpretirao ga je na određeni način. Ipak, imamo mogućnost da VAr proveri koliki je bio kontakt i intenzitet udarca, da bi se pokazalo da to nije imalo dovoljnu snagu da igrač bude isključen. U redu, možda je to uzrokovalo povredu, ne znamo, to je na sudijama da odluče. Ali Ridiger se odmah pridigao. Nisam siguran kako je tako mogao da padne, on je ogroman, a Korea sitan. Dodirnuo ga je, bilo je kontakta, ali morate da se upitate je li to faul ili ne, da li je to dovoljno agresivno da se igrač isključi. Još jednom, odluka nije išla u našu korist. Potrebna nam je pomoć da bismo imali ravnopravnu šansu da se takmičimo, a VAR nam nije dao ni mogućnost da sve ponovo vidimo. Kao što je bilo na meču Elčea i Betisa, imamo VAR da pomogne da se sve revidira, sve to može da se uradi mnogo bolje - poručio je Simeone.

Simeone ubeđen da Real ima pomoć sudija.

- Kontakt nije uvek i udarac. Fudbal je fizička igra. Ako ne Grešim, Ridiger ima skoro dva metra i morate da budete brutalni da bi ga oborili na zemlju, ali on je ustao odmah. Može da bude žuti karton, ali isključiti igrača zbog toga? Onda bi se svaki meča završio da nemate igrača na terenu. Normalno je, postalo je normalno da se oni favorizuju i to nije u redu i bilo bi lepo sa smo svi na istom nivou tretmana na terenu - zaključio je trener Atletika.

BONUS VIDEO: Trening košarkaša Srbije za odlučujuće borbe za Mundobasket

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima