KAKAV DERBI MADRIDA! "Uspavanka", pa triler završnica: Real golom tinejdžera izvukao bod protiv Atletika

Novosti online

25. 02. 2023. u 20:52

REAL Madrid je u 23. kolu La Lige na "Santjago Bernabeu" dočekao gradskog rivala Atletiko Madrid, a na kraju u duelu velikih rivala pobednika nije bilo (1:1). Golovi su postignuti u samom finišu utakmice.

КАКАВ ДЕРБИ МАДРИДА! Успаванка, па трилер завршница: Реал голом тинејџера извукао бод против Атлетика

Foto: Tanjug

Real Madrid i Atletiko nisu odigrali previše lep derbi u 23. kolu La Lige, ali je sve prštalo od strasi, energije, a u samom finišu i uzbuđenja. 

Prvo poluvreme bilo je prava fudbalska "uspavanka", ali je nastavak doneo daleko bolju predstavu.

Na odmor se otišlo rezultatom 0:0, a u 65. minutu napadač Atletiko Madrida Anhel Korea dobio je direktan crveni karton zbog udaranja laktom Antonija Rudigera i pognute glave napustio je teren.

Realu ni brojčana prednost nije donela mnogo, pa je tako Atletiko uspeo da kreira nekoliko opasnih napada, da bi u 78. minutu "jorgandžije" postigle vodeći pogodak.

Hoze Himenez nebeskim skokom nakon prekida Antoana Grizmana pogađa mrežu Tiba Kurtoe za prednost gostiju od 1:0.

SNIMAK GOLA MOŽETE VIDETI KLIKOM OVDE.

Krenuo je potom Real po izjednačenje i do njega su došli u 85. minutu, Luka Modrić je centrirao iz kornera, a 18-godišnji Alvaro Rodrigez odlično skače i pogađa mrežu Atletika za 1:1.

SNIMAK GOLA MOŽETE VIDETI KLIKOM OVDE.

To je bio i konačan rezultat susreta. Nije Real uspeo da iskoristiti prednost igrača više na terenu i madridski derbi je završen rezultatom 1:1.

"Kraljevići" su tako napravili još jedan korak unazad u borbi sa Barselonom za titulu prvaka. Sada su na minus sedam, a Katalonci imaju i meč manje.

Atletiko je sa druge strane na četvrtom mestu tabele sa 42 boda i njima predstoji borba za Ligu šampiona do samog kraja.

Bonus video: MALI SUPERMEN - sirijski dečak rođen u ruševinama posle zemljotresa dobro napreduje u bolnici

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana