PREMIJER LIGA: Arsenal dominantan, Siti na potezu: Čekićari "posekli šumu", Lids do zlata vredna tri boda, Everton pretrpeo bolan boraz

Novosti online

25. 02. 2023. u 18:13

ODIGRANE su četiri utakmice u okviru 25. kola Premijer lige, a najveća pažnja javnosti bila je na utakmici između Lestera i Arsenala u kom su "topdžije" došle do trijumfa rezultatom 1:0.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА: Арсенал доминантан, Сити на потезу: Чекићари посекли шуму, Лидс до злата вредна три бода, Евертон претрпео болан бораз

FOTO: Printskrin

Arsenal je u ovaj susret ušao kao blagi favorit, ali su imali apsolutnu dominaciju tokom celog susreta i veliko je čudo da je utakmica završena minimalnom pobedom od 0:1.

Prvo poluvreme završeno je bez golova iako su Artetini izabranici uspeli da postignu gol. Trosar je postigao prelep pogodak, ali je poništen zbog prekršaja Ben Vajta nad domaćim golmanom.

Na samom otvaranju drugog poluvremena viđen je jedini gol na ovoj utakmici. Trosar je sjajno asistirao, a Martineli je postigao gol za pobedu "topdžija" na ovom susretu.

SNIMAK GOLA MOŽETE VIDETI KLIKOM OVDE.

Ovom pobedom Arsenal sada ima pet bodova prednosti u odnosu na Mančester Siti, te su stavili dodatni pritisak na svoje protivnike.

Sjajnu utakmicu odigrali su Vest hem i Notingem forest. Iako je prvo poluvreme završeno bez golova, u drugom delu utakmice viđena su čak četiri gola.

Ings je prvo u 70., a zatim u 72. minutu postigao golove, te je tako domaća ekipa imala prednost od dva gola protiv popularnih šumara.

Rajs je u 78. minutu postigao gol za 3:0, a konačan rezultat od 4:0 na ovoj utakmici postavio je Antonio u 85. minutu.

Foto: Tanjug

Dosta tvrdu utakmicu odigrali su Lids i Sautempton, a ni na ovom susretu nije viđen niti jedan gol u prvom poluvremenu.

Jedini gol, koji je na kraju odlučio pobednika, a to je bila ekipa Lidsa, postignut je u 77. minutu utakmice, a strelac je bio Firpo.

Everton je nakon dve domaće pobede, protiv Arsenala i Lidsa, doživeo poraz na svom terenu od Aston Vile sa 0:2.

Prvo je u 63. minutu Votkins sa bele tačke pogodio za 0:1, a konačan rezultat utakmice postavio je Buendia u 81. minuti utakmice.

 BONUS VIDEO: ANKETA - Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)