HAOS PRED MEČ PARTIZAN - ŠERIF: Moldavci zadržani u bolnici! Otkriveno šta stoji iza huliganskih obračuna u Beogradu

Novosti online

23. 02. 2023. u 17:01

PRETHODNE večeri ispred najvećeg srpskog stadiona - "Rajko Mitić", napadnuti su i pretučeni Jevgenij Č. (36) i Vladislav A. (35). Oni su potom hitno prebačeni u bolnicu kako bi im se ukazala pomoć, a isprva je bilo nejasno šta stoji iza ovog događaja. Sada se, međutim, situacija donekle razjasnila.

ХАОС ПРЕД МЕЧ ПАРТИЗАН - ШЕРИФ: Молдавци задржани у болници! Откривено шта стоји иза хулиганских обрачуна у Београду

Foto: Tanjug / AP

Naime, prema pisanju portala "Telegrafa.rs" radi se o navijačima moldavskog Šerifa, koji su došli u srpsku prestonicu kako bi posmatrali revanš meč šesnaestine finala Lige konferencija između Partizana i Šerifa. 

Kako se navodi, navijači crno-belih su napali četvoricu simpatizera moldavskog kluba.

Dvojici je tokom noći ukazana pomoć, a potom su pušteni na kućno lečenje sa lakšim povredama, dok su dvojica zadržana na VMA.

- Krenuo sam u prodavnicu kada se odjednom pojavila gomila momaka. Izbila je tuča u kojoj se čuo ruski i neki drugi jezik, a potom su se začule policijske sirene - rekao je jedan od slučajnih prolaznika.

Po pozivu građana, intervenisao je veliki broj pripadnika policije, a iako su prema preliminarnim informacijama navijači Crvene zvezde bilo odgovorni za ceo incident, danas se pojavljuju nove vesti.

- Navijači Šerifa nisu imali nikakva obeležja i krenuli su u prodavnicu. Na parking su ih sačekali kako sumnjamo navijači Partizana i jednostavno pretukli. Dvojica gostiju su sa povredama prevezena na VMA gde im se ukazuje pomoć. Njihovi drugovi prošli su sa lakšim povredama i bili su više uplašeni, ali su odbili medicinsku pomoć. Pregledani su snimci svih nadzornih kamera i imamo indicije ko su vinovnici tuče pa se za njima traga. U istragu su uključene i kolege iz javnog reda i mira koji imaju više iskustva sa navijačkim grupama - rekao je izvor upućen u istragu.

Podsetimo, revanš meč između Partizana i Šerifa zakazan je za 18.45 u Humskoj, a direktan prenos možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BONUS VIDEO: Slavlje "grobara" posle gola koji je Natho postigao protiv Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije