NUTRICIONISTA AL NASRA U NEVERICI! Kristijano Ronaldo ga ostavio bez posla: Portugalac preuzeo brigu o ishrani saigrača na sebe

Novosti online

23. 02. 2023. u 16:11

KRISTIJANO RONALDO doneo je mnogo pozitivnih stvari u ekipu Al Nasra. Nutricionista ove ekipe Hose Blesa otkriva kako ga je Portugalac doslovno ostavio bez posla, jer je potpuno preuzeo brigu o saigračima i njihovom odnosu prema treningu.

НУТРИЦИОНИСТА АЛ НАСРА У НЕВЕРИЦИ! Кристијано Роналдо га оставио без посла: Португалац преузео бригу о исхрани саиграча на себе

Foto: EPA-EFE/STR

Slavni Portugalac je odlučio da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji. Prihvatio je ponudu od 200 miliona evra i za sada mu u ovoj zemlji ide jako dobro.

Njega su saigrači prihvatili kao istinsku zvezdu, što i jeste. Znaju da je on broj jedan i pažljivo prate svaki savet koji im 38-godišnji napadač daje.

Nutricionista Al Nasra Hose Blesa otkriva kako mu je Kristijano doslovno uzeo posao jer saigrači slušaju Ronalda više nego njegove savete.

- Svi smo se pitali kako će se raditi sa njim. Nismo znali hoće li klub promeniti određene stvari, ali u životu nisam video većeg profesionalca. Prvi dođe, a zadnji ode sa treninga.

- Kristijno mi dosta pomaže. Ja više nemam šta da ga naučim, a on je oko sebe napravio školu. Ostali igrači rade sve što i on kako bi dodatno napredovali.

- Od trenutka kada je došao svi igrači treniraju više i prate njegove saveta za dijetu. Nisam još video da igrači jednog tima napreduju za 90 posto u odnosu na ranije. Svaki put kad ih vidim imaju manje masnoće, više mišića i doslovno rade vežbe na prstima. Pravi je luksuz raditi ovde - rekao je Blesa.

Kristijano Ronaldo je od dolaska u Al Nasr odigrao ukupno pet utakmica i ima učinak od pet pogodaka i dve asistencije.

Njegov dolazak u Saudijsku Arabiju privukao je veliku pažnju celog sveta. Utakmice Al Nasra se prate tamo gde nikad nisu, a popularnost Portugalca je sve veća.

Kolika je zvezda portugalski fudbaler govore scene nakon utakmica njegovog tima.

Protivnici često čekaju u redu kako bi dobili fotografiju sa legendom i ovakve scene su konstantne širom Arabije.

Svaki njegov korak pomno se prati i definitivno je njegov odlazak na Bliski Istok nešto što je trebalo svetu fudbala.

BONUS VIDEO: Novak Đoković o američkoj turneji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)