ANČELOTI NE ŽELI OPUŠTANJE: U revanšu ćemo igrati tako kao da nas očekuje mnogo rada i posla

Tanjug

22. 02. 2023. u 11:24

TRENER fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je nakon utakmice sa Liverpulom da njegova ekipa tokom meča nije gubila samopouzdanje.

АНЧЕЛОТИ НЕ ЖЕЛИ ОПУШТАЊЕ: У реваншу ћемо играти тако као да нас очекује много рада и посла

FOTO: Tanjug/AP

"Kraljevići" su pobedili na gostovanju ekipu Liverpula 5:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona koja je odigrana u Engleskoj.

- Nije lako ovako pobediti, pre svega zbog takvog početka meča. Ipak, nismo gubili samopouzdanje nijednog momenta i malo po malo smo preuzimali kontrolu lopte. Bili smo efikasni napred i Vinisijus Žunior je imao neverovatnu predstavu. Ovo je samo prvi deo dvomeča, otišlo je na našu stranu, ali i u revanšu ćemo igrati tako kao da nas očekuje mnogo rada i posla - izjavio je italijanski stručnjak.

Dodao je da je njegova ekipa inspiraciju našla u nekim ranijim preokretima.

- Nismo krenuli kako smo želeli. Pomislio sam na meč sa Sitijem na strani prošle godine, nadao se da možemo isto, ali ispalo je i bolje. Pravili su nam probleme po levoj strani, ali kako smo bili bolji napred, pomerili smo Valverdea i od tada smo se branili bolje. Liverpul je veliki tim koji nas je namučio u prvom delu, ali dvomeč nije završen. Nikako. Pohvalio bih Rodriga jer je uradio veliki posao, odradio je tačno ono što sam od njega tražio - zaključio je Ančeloti.

Podsetimo, revanš u Madridu na programu je 15. marta od 21 sat.

BONUS VIDEO: Delije osramotile navijače Rome

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)