OPET U SRPSKOM FUDBALU: Branislav Ivanović dobija funkciju u FSS?

Novosti online

22. 02. 2023. u 09:09

PROSLAVLjENI srpski fudbaler Branislav Ivanović mogao bi da se vrati u naš fudbal, tačnije u FSS, prenosi "Sportski žurnal".

ОПЕТ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Бранислав Ивановић добија функцију у ФСС?

FOTO: N. Paraušić

Bivši igrač Čelsija i Zenita bi mogao da postane potpredsednik Saveza. Na tu funkciju bi došao ukoliko bi prvi čovek FSS postao Dragan Džajić.

Podsetimo, do 27. februara u 14 časova je rok za podnošenje kandidature, a do tada oni koji žele predsedničku funkciju treba da dostave i imena 15 članova koji bi trebali da zauzmu pozicije u Izvršnom odboru.

Ukoliko legenda Crvene zvezde pobedi, onda bi potpredsedničku funkciju trebalo da dobiju i Branislav Nedimović, Stefan Babović i Nenad Bjeković.

Ivanović je rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije (105), a od dresa nacionalne selekcije se oprostio posle Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

BONUS VIDEO: Delije osramotile navijače Rome

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu