"SREĆAN ROĐENDAN U RAJU": Oglasila se supruga Siniše Mihajlovića i rasplakala sve

Novosti online

20. 02. 2023. u 08:43

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović proslavio bi danas 54. rođendan, ali mu je zlokobna bolest, nažalost, sredinom decembra uzela život.

СРЕЋАН РОЂЕНДАН У РАЈУ: Огласила се супруга Синише Михајловића и расплакала све

Instagram / Arijana Mihajlović

Bez obzira na sve, Mihajlović nikada neće biti zaboravljen zbog svojih fudbalskih, ali i ljudskih osobina, a posebno njegova porodica ne dozvoljava da sećanje izbledi.

Tako se supruga Arijana na njegov rođendan oprostila na Instagramu.

- Srećan rođendan u raju - napisala je Mihajlovićeva udovica koja je ovom porukom sve rastužila, pošto je dobro poznato koliko su se njih dvoje voleli preko dve decenije.

Siniša i Arijana upoznali su se čim je on iz Crvene zvezde prešao u Italiju, gde je nosio dres Rome, Sampdorije, Lacija i Intera. Venčali su se sada već davne 1996. godine, pa zatim 2005. godine obavili crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima.

Pre tri godine su još jednom obnovili zavete i u katoličkoj crkvi, a i nakon Mihinih igračkih dana ostali su da žive u Italiji pošto je tu nastavio i trenersku karijeru.

BONUS VIDEO: HIRURŠKI PRECIZAN: Aleksandar Katai prelepim golom otvorio meč protiv Čukaričkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024