POGAĐA U SRCE: Dejan Stanković ponekad zamišlja da je Siniša Mihajlović još uvek živ, i to kada mu je teško - a evo i zašto

Novosti online

12. 02. 2023. u 19:11

Sampdorija gostuje Interu u okviru 22. kola Serije A, a trener gostiju Stanković ne žali zbog preuzimanja tima iz Đenove iako je u ogromnim problemima. U takvim trenucima, često mu je mislima Siniša Mihajlović, koji je nedavno preminuo

ПОГАЂА У СРЦЕ: Дејан Станковић понекад замишља да је Синиша Михајловић још увек жив, и то када му је тешко - а ево и зашто

Foto arhiva VN

Srpski stručnjak se tokom intervjua za "Gazetu delo Sport" osvrnuo i na "Mihu", koji je preminuo u decembru prošle godine. 


"Ponekad sebi postavljam pitanja i zamišljam odgovore koje bi mi Mihajlović dao. Dvadeset pet godina smo bili kao braća, prijateljstvo nas je spajalo. Siniša je bio pravi prijatelj. Prešao bi pravo na stvar", istakao je Stanković, koji je u oktobru prošle godine postao trener Sampdorije.

Klub iz Đenove se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli Serije A sa samo 10 bodova. Sampdorija ima i velike dugove, koje italijanski mediji procenjuju na 150 miliona evra, dok su navijači u sukobu sa vlasnikom kluba Masimom Fererom.


Stanković je uoči sutrašnje utakmice sa Interom u 22. kolu Serije A razgovarao sa novinarima "Gazete" o situaciji u klubu.


"Ne kajem se zbog izbora, ponosan sam što sam ovde. Dobar mornar se ne vidi kad je more mirno, nego kad je bura i kada su talasi. Došao bih ovde čak i da je Sampdorija bila u goroj situaciji. Nisam mogao da kažem - ne", rekao je srpski stručnjak koji je u Đenevu stigao nakon što je bio šef stručnog štaba FK Crvena zvezda.


On je istakao da je ponosan na fudbalere Sampdorije.


"Borba te čini jačim, a svakim danom sam sve ponosniji na svoje igrače. Tabela govori gde smo. Možemo da analiziramo gol protiv Empolija, izjednačenje Monce u 99. minutu, epizodu u Udinama... 3-4 boda više smo zaslužili, ali da ne kalkulišemo. Svaka utakmica će biti kao poslednja. Sada svakako dajemo sve od sebe", dodao je Dejan Stanković.


Meč između Sampdorije i Intera na programu je u ponedeljak od 20.45 časova.

Bonus video: In memoriam - Siniša Mihajlović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave