KAKAV TRIK IZ SLOBODNOG UDARCA! Ovu majstoriju je Lacio izveo u Ligi konferencija, mnogi maštaju da daju ovakav gol (VIDEO)

Novosti online

16. 02. 2023. u 22:44

LACIO nije idealno počeo svoj meč šesnaestine finale Lige konferencija protiv Kluža, ali je potom oduševio svoje navijače. I ne samo njih, već i mnoge ljubitelje fudbala.

КАКАВ ТРИК ИЗ СЛОБОДНОГ УДАРЦА! Ову мајсторију је Лацио извео у Лиги конференција, многи маштају да дају овакав гол (ВИДЕО)

FOTO: Printscreen/Streamable.com

Nebesko-plavi iz Rima su ugostili rumunski Kluž i već u 15. minutu ostali bez iskuljenog Patrika.

Dobili su u završnici prvog poluvremena žute kartone Zakanji, pa i reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić zbog nesportskog ponašanja, ali su potom domaćini na majstorski način nadmudrili rivala.

U sudijskoj nadoknadi vremena pred odlazak na veliki predah, slobodan udarac rimskog kluba iznedio je sjajnu trik-akciju:

Kratko je lopta dodata Felipeu Andersonu, što je bio prvi zbunjujući potez za Kluž, a za to vreme je kapiten Lacija, Ćiro Imobile, je dobio pravi košarkaški blok - rezervista Antonio, koji je, poput golgetera s kapitenskom trakom oko ruke (i "SMS"-a, malo dalje) stajao na rubu kaznenog prostora gostiju, napravio je blok za Imobilea, koji ga je obišao i - kako ga je Anderson savršenim lobom-proigrao, uputio volej kojim je doneo 1:0 (VIDEO), a tim rezultatom je utakmica i završena.

Liga konferencija, šesnaestina finala - rezultati prvih utakmica


Bodo - Leh 0:0
Braga - Fiorentina 0:4
(0:0)
Karabag - Gent 1:0 (0:0)
Trabzon - Bazel 1:0 (0:0)

AEK - Dnjipro-1 1:0 (0:0)

Lacio - Kluž 1:0 (1:0)
Ludogorec - Anderleht 1:0 (1:0)
Šerif - Partizan 0:1 (0:1)

BONUS VIDEO: Tinejdžeri golgeteri - najmlađi strelci u istoriji svetskih prvenstava

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)