NEŠTO JE TRULO U PSŽ-U: Igrači se sukobili sa sportskim direktorom

Tanjug

12. 02. 2023. u 16:01

FUDBALERI Pari Sen Žermena verbalno su se sukobili sa sportskim direktorom kluba Luisom Kamposom posle poraza od Monaka u 23. kolu Lige 1, prenosi "Ekip".

НЕШТО ЈЕ ТРУЛО У ПСЖ-У: Играчи се сукобили са спортским директором

FOTO: AP

Francuski mediji podsećaju da su "sveci" od početka godine zabeležili tri poraza i remi na sedam utakmica u tamošnjem prvenstvu, a eliminisani su u nacionalnom Kupu od Olimpika iz Marseja.

PSŽ je sinoć izgubio od Monaka (3:1) u 23. kolu nacionalnog šampionata, a "Ekip" tvrdi da je ovaj poraz pokazao da ima dosta trzavica u ekipi.

Ovaj ugledni francuski list piše da je došlo do burne rasprave između nekih igrača i sportskog direktora kluba, koji je fudbalere kritikovao zbog nedostatka agresivnosti.

- Ova primedba se nije dopala Nejmaru i Markinjosu. Dve strane su ušle u verbalni sukob, koji je iznenadio sve u klubu. Nejmar je protiv Monaka igrao 90 minuta, a tokom meča je bio nervozan, jer je tokom utakmice gunđao i psovao. Čak je bio oštar i prema nekim saigračima. Na kraju su Kamposove kritike bile kap, koja je prelila čašu - navodi "Ekip".

Francuski mediji takođe ističu da su čelnici kluba želeli da ovaj sukob ne izađe u javnost, ali je priča došla do "Ekipa".

- Najvažnije je da ostanemo jedinstveni. Uprkos svemu onome što se dešava i što kažemo jedni drugima - istakao je fudbaler PSŽ-a Presnel Kimpembe.

Na društvenim mrežama se oglasio i Kilijan Mbape.

- Najbitnije je da ostanemo jaki i ujedinjeni - poručio je Mbape.

PSŽ će u utorak (21) dočekati ekipu Bajerna u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

BONIU VIDEO: PETRIĆ UTUČEN NAKON BOLNOG PORAZA: "Moja naivnost i dobrota su nas koštale"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna