NAVIJAČ ČELSIJA PROVOCIRAO, PA ZADOBIO NOKAUT: Mladi navijač ''patosiran'' od strane Vest Hemovog fana (VIDEO)

Novosti online

12. 02. 2023. u 11:04 >> 11:05

Uoči utakmice Vest Hema i Čelsija (1:1) u 23. kolu Premijer lige ispred stadiona izbio je incident. Mladi navijač Čelsija prišao je navijaču Vest Hema i urlao mu u lice ''Ti imaš 50 godina''. Na snimcima objanljenim na Tviteru vidljivno je kako se drugom navijaču to nije svidelo.

НАВИЈАЧ ЧЕЛСИЈА ПРОВОЦИРАО, ПА ЗАДОБИО НОКАУТ: Млади навијач патосиран од стране Вест Хемовог фана (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter/SundayChants

Prišao mu je i udario ga šakom u glavu, nakon čega je navijač Vest Hema pao na pod i ostao bez svesti. Kasnije je objavljen snimak tog istog navijača kojeg su prijatelji vozili u invalidskim kolicima.

''Daily Mail'' je objavio kako je stariji navijač, koji je nokautirao mlađeg, ubrzo uhapšen. Događaj je na društvenim mrežama komentarisao i bek Čelsija Ris Džejms, koji se vratio u sastav trenera Grem Potera nakon povrede.

- Vidio sam vest da je jedan navijač udaren i nokautiran pre utakmice. Potpuno razumem rivalstvo između klubova, ali nasilje nije rešenje. Nadam se da je dobro. Cenimo navijače koji putuju na utakmice. Držite se nas i ostanite sigurni - napisao je Džejms.

BONUS VIDEO: PETRIĆ UTUČEN NAKON BOLNOG PORAZA: ''Moja naivnost i dobrota su nas koštale''

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)