OBJAVLJENO DA JE TURSKI GOLMAN MRTAV Hitno se oglasio predsednik kluba: Lažna je vest, tražimo ga i dalje"

Novosti online

06. 02. 2023. u 14:22

Golman Ahmet Ejtup stradao je u zemljotresu koji je noćas pogodio regiju oko grada Gazijantepa, ali je Hadži Ahmet predsednik Malatije to demantovao. I ako se na društvenim mrežama mnogi opraštaju od golmana, za sada nema zvanične potvrde ni da je živ ni da je mrtav.

ОБЈАВЉЕНО ДА ЈЕ ТУРСКИ ГОЛМАН МРТАВ Хитно се огласио председник клуба: Лажна је вест, тражимо га и даље

Foto: Tanjug/AP

- Ahmet Ejup je nažalost pronađen pod ruševinama zemljotresa u Turskoj. Njegovoj porodici, najmilijima i svima koji su pogođeni ovom strašnom tragedijom izražavamo saučešće - preneli su svi strani mediji.

Međutim, predsednik ovog fudbalskog kluba Haci Ahmet Jaman poručio je da spasioci i dalje tragaju za čuvarem mreže turskog prvoligaša i demantovao vest koja se brzinom munje proširila po svim domaćim i svetskim medijima.

-Vest da je Ahmet Ejup Turkaslan umro nije istina. Još jedan zemljotres dogodio se dok su spasilačke akcije bile u toku. Stoga su se timovi povukli. Nadamo se da ćemo dobiti dobre vesti, rekao je Haci Ahmet Jaman.

Čak 14 odbojkašica Hataja ostalo je pod ruševinama zgrade koju je sravnio razorni zemljotres u Turskoj, javljaju tamošnji mediji.

Ovu vest objavio je Hurijet, navodeći da se radi o objektu gde su stanovale odbojkašice.

Podsećanja radi, regiju na granici sa Sirijom je tokom noći pogodio razoran zemljotres, koji je gotovo sve sravnio sa zemljom. Prema prvim procenama, stradalo je više od 1.300 ljudi, a više od 5.000 je povređeno, međutim, strahuje se da će broj i jednih i drugih rasti.

Epicentar potresa bio je u blizini Gazijantepa, grada u kome borave srpski fudbaler Marko Jevtović i Lazar Marković. Oni su u tom trenutku bili u Antaliji, gde su pre dva dana igrali utakmicu i dobili slobodno od trenera.



 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)