SRBIN JE MEĐU NAJBOLJIMA U OVOJ KATEGORIJI: Iza njega su Mbape, Mesi, Gakpo...

Novosti online

03. 02. 2023. u 18:23

MEĐUNARODNI centar za sportske studije "CIES", objavio je najnovije istraživanje. Napravljena je lista najboljih driblera, a na četvrtoj poziciji nalazi se reprezentativac Srbije i fudbaler Juventusa.

СРБИН ЈЕ МЕЂУ НАЈБОЉИМА У ОВОЈ КАТЕГОРИЈИ: Иза њега су Мбапе, Меси, Гакпо...

Foto: Profimedia

Kada su u pitanju najbolji dribleri Filip Kostić je četvrti na planeti, ispred su samo Osman Dembele (Barselona), Vinisijus (Real Madrid) i Kevin de Brujne (Mančester siti).

U istraživanju se navodi da igrač Juventusa ima 97,9 odsto uspešnosti, Iza se nalaze neki od najskupljih igrača današnjice - Kilijan Mbape, Džud Belingem, Rafael Leao, kao i Dušan Tadić, a na listi najboljih su i  Ivan Perišić, Nabil Fekir, Fil Foden, Gabrijel Martineli, Bukajo Saka, zanimljivo je da je Lionel Mesi daleko iza na toj listi...

Kada su u pitanju defanzivci stvar je malo drugačija: Žoao Kanselo predvodi listu sa 87,7 odsto uspešnosti, procenat manje ima Trent Aleksandar-Arnold, a u stopu ga prati Havi Galan.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a