KAKVE VESTI PRED MEČ JUVENTUS - LACIO! Dušan Vlahović i reči Alegrija koje su navijači "stare dame", ali i Srbin čekali mesecima

Novosti online

01. 02. 2023. u 16:39

FUDBALERI Juventusa će sutra dočekati ekipu Lacija (21.00) u meču četvrtfinala Kupa Italije. A, uoči ovog italijanskog derbija, navijači "stare dame" dobili su vesti koje su nedeljama priželjkivali da čuju. Radi se o tome da će Dušan Vlahović nakon nedelja i nedelja odsustva sa terena konačno biti u startnih 11.

КАКВЕ ВЕСТИ ПРЕД МЕЧ ЈУВЕНТУС - ЛАЦИО! Душан Влаховић и речи Алегрија које су навијачи старе даме, али и Србин чекали месецима

FOTO: AP/Tanjug

Sa druge strane, loša vest je da će, takođe fudbaler Juventusa, Pol Pogba, propustiti susret kup Italije zbog bolova u butnom mišiću, to su vesti koje je potvrdio i trener torinskog kluba, Masimilijano Alegri.

Pogba se u letnjem prelaznom roku vratio u Juventus iz Mančester junajteda, ali zbog povrede i operacija nije odigrao nijedan zvanični meč za torinski klub, a propustio je i Svetsko prvenstvo u Kataru.

Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Francuski fudbaler bio je na klupi u prošlom meču Serije A protiv Monce (0:2).

- Nažalost, kada je igrač mesecima bez fizičke aktivnosti, bol se javi čim se pojača intezitet treninga. Njegovo koleno mora da se prilagodi, moramo da se snalazimo u ovakvoj situaciji, nema čuda - rekao je Alegri.

- Sutra ujutro ću da odlučim o formaciji. Osim Leonarda Bonućija, jedini koji neće biti dostupan je Pogba. Vlahović? Sutra bi trebalo da bude u startnoj postavi - zaključio je trener Juventusa.

BONUS VIDEO: STATUA ZA MESIJA: U Mar del Plati osvanuo spomenik kapitenu Argentine u čast titule svetskog šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)