"DEVOJKE NIŽE OD 160 CM DA NE IZLAZE NA ULICU!" Nesvakidašnje upozorenje u kraju gde treniraju Zvezda i Partizan

Novosti online

12. 01. 2023. u 15:41

Crvena zvezda od pre neki dan, a Partizan od ovog četvrtka, po planu priprema za nastavak sezone treniraju u okolini Antalije, a baš u tom turskom gradu desilo se jedno neobično upozorenje.

ДЕВОЈКЕ НИЖЕ ОД 160 ЦМ ДА НЕ ИЗЛАЗЕ НА УЛИЦУ! Несвакидашње упозорење у крају где тренирају Звезда и Партизан

FOTO: FK Crvena zvezda

Imajući u vidu veoma jak vetar koji duva usled nevremena koje je zadesilo pomenuti deo Turske, ali i prilično jaku kišu (po kojoj su fudbaleri Zvezde jutros trenirali, što možete videti i na fotografiji u vrhu ovog teksta), jedan od najpopularnijih sajtova u Antaliji je, na društvenim mrežama, u vreme najjačeg vetra u tom gradu emitovao sledeću informaciju:


- Upozorenje iz kancelarije guvernera: devojkama nižim od 160 centimetara je zabranjeno da izlaze zbog opasnosti da polete.


Taj tvit, koji su podelili i neki od svetski poznatih medija, poput RT-a iz Rusije, možete i vi da vidite:


Kako nam je u redakciji "Novosti" bilo teško da poverujemo da je takvo upozorenje stvarno došlo od nekog zvaničnika, u sećanje je došla jedna druga, slična turska meteo-situacija, kada se stvarno desilo da neko u medijima zatraži od "žena nižih od 160 cm da ne izlaze napolje".


Bilo je to 2017. godine, kada je Istanbul bio pod dotad nezabeleženim kišnim padavinama, pa je na jednoj TV stanici meteorolog zaista savetovao osobe nežnijeg pola, koje nemaju pomenutu visinu, da zbog poplava ne izlaze iz kuća i stanova.


Naravno, odmah je to naišlo na brojne simpatične odgovore, pa i čuveni savet da se obuju - peraja sa štiklom:

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina